ویزای انفرادی :            

                                                                                                                                              

    • مدت خروج : حداکثر 2 ماه
    • مدت اقامت : حداکثر 1 ماه                                                   
    • اجازه ی خروج : فقط 1 بار و غیر قابل تمدید

 مدارک لازم ویزای انفرادی:

 

  •         اصل گذرنامه ( حداقل 6 ماه اعتبار)
  •         دو قطعه عکس رنگی  4*3 زمینه روشن
  •       مبلغ 40 دلار و 10 هزار تومان

تصویر ویزا

ویزای متعدده :

یکی دیگر از ویزاهای عادی عراق با نام ویزای متعدده صادر و عرضه میشود . ویزای متعدده عراق به متقاضیانی اختصاص دارد که در حال اجرای یک پروژه اقتصادی معین در خاک عراق هستند ،بنا بر این ویزای متعدده از انواع ویزای کاری  عراق محسوب میگردد. اعتبار ویزای متعدده عراق متغیر است و معمولا بصورت سه ماهه ،شش ماهه و یکساله صادر میشود . ویزای متععده عراق ،ویزای مولتیپل است یعنی به واسطه آن میتوانید به دفعات از مرزهای عراق رفت و آمد کرد . 

برای دریافت ویزای متعدده عراق ابتدا باید با طرف عراقی خود قرار داد کاری ببندید و سپس به اداره اقامت عراق واقع در بغداد مراجعه نموده و با ارائه قرار داد کار ،موافقت نامه اداره اقامت عراق را دریافت نمایید . بعد از دریافت موافقت نامه باید به ایران برگردید و به سفارت عراق واقع در تهران مراجعه نمایید و موافقت نامه اداره اقامت عراق را به همراه سایر مدارک لازم مانند گذرنامه ،دو قطعه عکس 4*3 رنگی و سایر مدارک

شنا سایی تحویل داده تا برای شما ویزای متعدده صادر کنند . 

قابل توجه

ویزای اعتیادیه :

نوع دیگر از ویزای عراق ویزای اعتیادیه میباشد . ویزای اعتیادیه به افرادی تعلق میگیرد که در خاک عراق مشغول انجام پروژه تجاری معینی هستند . در واقع ویزای اعتیادیه ، نوعی از ویزای کاری عراق است . این نوع ویزا سه ماه اعتبار دارد و سینگل است یعنی دارندگان ویزای اعتیادیه عراق تنها یک بار حق ورود و خروج به عراق  را دارند . 

مرجع صادر کننده ویزای عراق ،سفارت این کشور است . یعنی اگر شما در خاک عراق مشغول اجرای یک پروژه اقتصادی هستید باید با تحویل قرار داد کاری ، مدارک شناسایی و گذر نامه خود  به سفارت عراق ، تقاضای خود مبنی بر دریافت این نوع ویزا ی عراق ارائه دهید . 

فلش

  توضیحات:

    • زمان تحویل ویزا بین 1الی 7 روز کاری خواهد بود.
    • سفارت عراق هیچگونه مسئولیتی در قبال عبور زائران از مرزهای کشور ایران را ندارد و مادامی که مرزهای کشور عراق باز میباشد اقدام به صدور ویزا می نماید.جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن : 88804617 الی 20  
    •    تماس حاصل فرمایید.
    • متولدین ایران، عراق  می توانند با ارائه مدارک نسبت به دریافت ویزا اقدام نمایند..
    • با ویزای عراق میتوان به تمام شهرهای عراق به جز اقلیم کردستان سفر کرد.
    • اقلیم کردستان شامل سلیمانیه، کرکوک، اربیل نیازی به صدور روادید عراق برای متولدین ایران ندارد.(فاقد ویزا میباشد).
    • کلیه اتباع خارجی برای رفتن از کشور ایران به اقلیم  کردستان حتما نیاز به ویزای دولت عراق را دارند و مشمول دعوت نامه از اداره اقامت و وزارت خارجه کشور عراق می باشد.
    • درصورت تهیه نمودن بلیط قبل از صدور ویزا مسئولیت آن به عهده ی خود شخص بوده و هیچ گونه تعهدی بر عهده ی این دفتر نمی باشد.

اشاره

نکات ضروری برای نگهداری از گذرنامه  الکترونیک:

  • از قرار دادن گذرنامه های الکترونیکی در مجاورت دستگاهها و اجسامی که دارای میدان مغناطیسی و یا رادیویی هستند مانند گوشی تلفن همراه ،آهنربا ،دستگاههای مایکروویو قرار ندهید . 
  • از ضربه زدن با اجسام سخت به گذر نامه و یا پرت کردن و خم و راست کردن جلد گذرنامه پرهیز نمایید . 
  • قرار دادن گذر نامه در محل هایی که تحت فشار میگیرد مانند انتهای ساک یا چمدان ،جیب شلوار ،و ... خودداری کنید . 
  • از فرو بردن اجسام نوک تیز (سوزن ،منگنه و...)در جلد گذرنامه خودداری کرده و هیچ برگ یا برچسبی با دستگاه سوزن دوخت به جلد گذرنامه نچسبانید . 
  • در صورت عدم رعایت نکات ذکر شده ممکن است در ورود و خروج به کشور دچار مشکل شوید و نتوانید از گذر نامه خود استفاده کنید . 
  • صدور گذرنامه المثنی مستلزم طی مراحل بسیار زیادی است . پس با رعایت نکاتی که ذکر شد در حفظ گذرنامه خود کوشا باشید . 

خبرنامه

طراحي و پياده سازي وب سايت از
شرکت پرواز پرداز