ویزای انفرادی :            

                                                                                                                                               

    • مدت خروج : حداکثر 2 ماه
    • مدت اقامت : حداکثر 1 ماه                                                   
    • اجازه ی خروج : فقط 1 بار و غیر قابل تمدید

 مدارک لازم ویزای انفرادی:

 

  •         اصل گذرنامه ( حداقل 6 ماه اعتبار)
  •         دو قطعه عکس رنگی  4*3 زمینه روشن
  •       مبلغ 40 دلار و 10 هزار تومان

پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار

 

  توضیحات:

    • حضور صاحب گذرنامه یا بستگان درجه اول هنگام تحویل مدارک الزامی است.
    • زمان تحویل ویزا بین 1الی 7 روز کاری خواهد بود.
    • سفارت عراق هیچگونه مسئولیتی در قبال عبور زائران از مرزهای کشور ایران را ندارد و مادامی که مرزهای کشور عراق باز میباشد اقدام به صدور ویزا می نماید.جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن : 88804617 الی 20  124 بخش 
    •  ویزا    تماس حاصل فرمایید.
    • متولدین ایران، عراق  می توانند با ارائه مدارک نسبت به دریافت ویزا اقدام نمایند..
    • با ویزای عراق میتوان به تمام شهرهای عراق به جز اقلیم کردستان سفر کرد.
    • اقلیم کردستان شامل سلیمانیه، کرکوک، اربیل نیازی به صدور روادید عراق برای متولدین ایران ندارد.(فاقد ویزا میباشد).
    • کلیه اتباع خارجی برای رفتن از کشور ایران به اقلیم  کردستان حتما نیاز به ویزای دولت عراق را دارند و مشمول دعوت نامه از اداره اقامت و وزارت خارجه کشور عراق می باشد.
    • درصورت تهیه نمودن بلیط قبل از صدور ویزا مسئولیت آن به عهده ی خود شخص بوده و هیچ گونه تعهدی بر عهده ی این دفتر نمی باشد.

خبرنامه

طراحي و پياده سازي وب سايت از
شرکت پرواز پرداز